Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego akceslider.pl

 

Administratorem Państwa danych osobowych jest:

 

Marco-Plast Marek Wiatr

82-300 Elbląg ul. Żuławska 21

tel 55 233 26 64

e-mail biuro@marcoplast.pl

NIP 578-025-07-77 REGON 170021527

Jakie dane są zbierane?

Gromadzimy Państwa Dane osobowe w postaci imienia i nazwiska, adresu, numeru telefonu, e-mail.

Jaki jest cel zbierania danych?

Państwa dane osobowe są zbierane w celu realizacji umowy, którą zdecydowali się Państwo zawrzeć dokonując zakupów w naszym przedsiębiorstwie. Podstawą przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. b) RODO.
Państwa dane osobowe mogą być również przetwarzane w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit c) RODO.
Państwa dane osobowe mogą być również przetwarzane przez Administratora Danych Osobowych w celu dochodzenia ewentualnych roszczeń, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO.

Odbiorcy Państwa danych osobowych

 

W związku z realizacją usług dane osobowe będą ujawniane na podstawie zawartych umów, zewnętrznym podmiotom, w tym w szczególności dostawcom odpowiedzialnym za obsługę systemów informatycznych, podmiotom takim jak banki i operatorzy płatności, podmioty świadczące usługi księgowe, prawne, kurierzy (w związku z realizacją zamówienia),
Państwa dane mogą być również przekazywane organom publicznym, instytucjom lub podmiotom trzecim uprawnionym do żądania dostępu lub otrzymania danych osobowych na podstawie przepisów prawa.

Okres przechowywania danych

Państwa dane przechowywane będą do zakończenia zawartej umowy, a po zakończeniu umowy, w celu dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy oraz w celu wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych, przez okres maksymalnie 10 lat.

Uprawnienia związane z Państwa danymi

Przysługuje Państwu prawo dostępu do dotyczących Państwa danych osobowych, do ich sprostowania, usunięcia (prawo do bycia zapomnianym) lub ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych, a także prawo do wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych osobowych. Dołożymy wszelkich starań, aby realizować Państwa prawa w najszerszym możliwym zakresie. Informujemy jednak, że ich realizacja może być ograniczona przez prawnie uzasadniony cel przetwarzania, który stanowi odrębną podstawę przetwarzania zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO. Wszelkie żądania w zakresie określonym powyżej należy zgłaszać do administratora Państwa danych.

 

Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?


Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.


Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego

Na przetwarzanie danych mogą Państwo wnieść skargę do właściwego organu nadzorczego – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, który zastąpi Generalnego Inspektora Danych Osobowych.

Niezbędność podania danych

Podanie danych osobowych przez Państwa jest warunkiem zawarcia umowy. Niepodanie danych spowoduje, że umowa nie będzie mogła być z Państwem zawarta lub w sytuacji, gdy umowa już została zawarta - nie będzie mogła być realizowana.

 

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Bestsellery
Uchwyt meblowy U23
Uchwyt meblowy U23
3,65 zł
szt.
Uchwyt meblowy U52
Uchwyt meblowy U52
4,60 zł
szt.
Uchwyt meblowy U93 - 160 mm
Uchwyt meblowy U93 - 160 mm
5,60 zł
szt.
Uchwyt meblowy U35 - 96 mm
Uchwyt meblowy U35 - 96 mm
4,33 zł
szt.
Uchwyt meblowy U73
Uchwyt meblowy U73
7,17 zł
szt.
Uchwyt meblowy U85 - 32 mm
Uchwyt meblowy U85 - 32 mm
5,20 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl